Gratis kurs:

GRATIS Profylaxkurs med Jenny Embrant

på Andas Mamma


Kursens innehåll:

Detta är en förberedande kurs inför förlossningen för dig som är gravid och eventuell partner. Barnmorskan Jenny kommer prata om vad som händer i kroppen under förlossningen och vad det är barnmorskorna känner efter vid en vaginalundersökning. Sedan kommer vi prata om förlossningsförloppet, när går till exempel vattnet? Du kommer få lära dig en andningsteknik som är ett bra verktyg under förlossningen. Sedan kommer vi prata om mental förberedelse. Spelar det någon roll hur vi tänker inför förlossningen? Och hur kan du som partner stötta den födande kvinnan?

 

Välkommen att lyssna på ett litet smakprov av Andas Mammas profylaxkurs! Efteråt har du möjlighet att och få ställa frågor.

 

Presentatör:

Jenny Embrant är legitimerad barnmorska och själv mamma. Hon arbetar på en förlossningsavdelning samtidigt som dom driver företaget Andas Mamma som erbjuder profylaxkurser.

Andas Mamma, som ligger centralt i Örebro, har funnits sedan 2012 och har många fina recensioner på Google. Målet med profylaxkursen är att man ska känna sig mer förberedd och trygg samt få en positiv förlossningsupplevelse. Mer information om Andas Mamma och Jenny hittar du här.

 

 

 

 

Kontaktinformation:

Har ni några frågor så hör av er till [email protected]

Denna kurs har begränsade platser. Se därför till att anmäla er i tid.

 

 

 

För att kunna gå på den här kursen krävs att ni beställt en BabyBox Original.

  • Skriv in din epostadress och klicka sedan Anmäl mig
  • Därefter kommer det en pop up med mer information. Läs igenom och beställ din BabyBox Original
  • När du sedan har beställt din BabyBox Original får du en ny länk där du kan anmäla dig till kursen
 2024-02-27
 19:00-20:00