Produkter i Babybox®

Nedan presenteras några av varumärkena som deltar i våra Babyboxar. Observera att innehållet varierar mellan varje box. 

Apoteksgruppen

Hej!
…där inne i magen. Du är väntad! Vi på Apoteksgruppen vill hjälpa till att ge alla barn en bra start i livet och hälsar alla i familjen välkomna till oss.

Apoteksgruppen är en kedja med över 170 apotek i hela landet där du kan hämta ut dina receptförskrivna läkemedel och handla från ett noga utvalt sortiment av apoteksprodukter. Vår skonsamma och miljömärkta produktserie Elw Barn & Baby är framtagen speciellt för alla barn och passar även för dig som är alldeles nyfödd. 


Läs mer om produkten

Pampers


Läs mer om produkten

Skaffa livets första försäkring redan nu!

Du är på väg in i en tid full av livets första. Livets första leende, livets första natt hemma och livets första lördagsmorgon. Redan nu kan du ge ditt barn livets första försäkring.

Vår Gravidförsäkring Extra skyddar barnet, dig som gravid och din partner genom både graviditeten och förlossningen. Och när ni har lämnat BB och får komma hem tillsammans får ni 1 250 kronor rabatt på vår barnförsäkring – så att alla livets första blir lika trygga.

Teckna gravidförsäkringen så tidigt som möjligt!

Läs mer om gravidförsäkringen och teckna direkt på webben 

 

Läs mer om produkten

Always Dailies

Känn dig fräsch som en nyponros hela dagen med Always Dailies Fresh & Protect trosskydd Normal. Utformningen erbjuder en underbar kombination av komfort och skydd vilket ger dig ett trosskydd du kan lita på och som du knappt märker. Perfekt vid flytningar eller som extra skydd vid oregelbunden mens. 


Läs mer om produkten