Gratis BabyBox® till blivande föräldrar

BabyBox erbjuder två BabyBoxar till dig som är gravid. Beställ antingen vår hemlevererade box för endast 49 kr i frakt eller en BabyBox från Babyproffsen som du hämtar ut i deras butiker.

Du beställer enkelt boxen genom beställningsformuläret nedan. När uppgifterna är ifyllda får du information om hur du går till väga för att  ta emot eller hämta din BabyBox.

Notera att innehållet varierar. Endast en beställning per box och hushåll.   Vinn 6 månaders Viaplay Film & Serier 

Jag samtycker till att ta emot marknadsföring, information och varuprover per post, e-post, sms eller andra elektroniska medier från Nordic Family Group AB och Nordic Family Groups varumärken som BabyBox.se, Babycalender och deras samarbetsparters; Babyproffsen, Hts Safety, Procter & Gamble trusted brands, Sandviks Förlag AB (t ex Goboken) och Trygg-Hansa. Jag är medveten om att jag närsomhelst kan återhämta detta samtycke genom att under avregistrera meddela Nordic Family Group.

Jag samtycker också till att företaget bakom BabyBox (Nordic Family Group) lagrar och vidarebefordrar de personupplysningar jag fyllt i schemat ovan till de samarbetspartners som angivits. Nordic Family Group och samarbetspartners ovan kommer använda personuppgifterna för att informera och delge erbjudanden som beskrivet.

Jag är införstådd med att det är frivilligt att ge mitt samtycke och att jag närsomhelst kan ta tillbaka samtycket genom att meddela Nordic Family Group. Du kan enkelt avanmäla dig från respektive partner genom att kontakta respektive ovan.

För att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.